Livet i bubblan

Livet i bubblan

Livet som Volontär är lite speciellt, man lever liksom lite som i en bubbla. I min bubbla finns missionärerna, församlingsmedlemmarna i las Brisas och en del från kyrkan i San Antonio och Las Lomas. För en period är detta riktigt skönt och vilsamt faktiskt.

Både min dator och mobil gick sönder samma vecka och under nästan två veckor var jag utan både mobil och dator. Det förde med sig en del praktiska problem, men det gick faktiskt ganska bra. De enda som brukar ringa mig är egentilgen Smetanas, om de till exempel vill ändra nåt med arbetstiderna. Annars har jag en ordentlig rutin varje vecka och nästan alla som skulle kunna ha något att säga mig eller som jag skulle behöva prata med träffar jag varje dag och bor inom några minuters gångavstånd, eller en 3-kronorsresa med kollektivo bort.

Men jag måste säga att jag är jätteglad att jag har mobil igen ändå. Och jag ser jättemycket fram emot när försäkringsbolaget sagt sitt och jag får en dator igen.

I husen finns det ofta öppna ytor utan tak, när man ska gå mellan rum. Det fungerar bra eftersom det nästan aldrig regnar. Det är ju perfekt när man ska torka kläder till exempel.
I husen finns det ofta öppna ytor utan tak, när man ska gå mellan rum. Det fungerar bra eftersom det nästan aldrig regnar. Det är ju perfekt när man ska torka kläder till exempel.

Guds frid! /Ida

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved