Missionsledaren tar ledigt

Missionsledaren tar ledigt

De senaste veckorna har jag fått möta många ELMare på lite olika håll, men framför allt vid vårt årsmöte i Lund 31 maj – 2 juni. Under temat ”Kallad till glädje” fick vi under tre dagar med undervisning, gemenskap och samtal. Ett gott sätt att börja sommaren på!

Ett bra sätt att fortsätta sommaren är med att vara ledig. Sommartider är semestertider, så brukar det ju vara. I år har jag förmånen att vara ledig extra länge; i morgon börjar ledigheten och jag är åter i tjänst omkring 15 augusti.

Jag gläder mig över att ha mer tid än vanligt för familj och vänner, kanske också för sol, bad och några böcker. Jag ser framemot att lyssna till fler predikningar och förbereda färre i sommar, och ska låta de oöppnade mejlen vara fler än de öppnade. Lite mer tid för ideella engagemang kan det ju också bli – och om du råkar mig på ett läger eller något sommarmöte så är det på den kvoten det ska räknas.

En riktig god sommar önskar jag alla ELMare och alla andra som surfar in på våra bloggar då och då!

/ErikJA

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved