Mot Ängelholm! ÅK-1

Mot Ängelholm! ÅK-1

Sitter på ett tidigt morgontåg genom ett försommarfagert Halland på väg mot första årskonferensen som anställd i ELM-BV.

När jag var barn var ”konferensen” en av årets höjdpunkter. På fredagsförmiddagen var det skolavslutning. Därefter hann man med att se Björn Borg vinna sina första promenadsegrar på väg mot finalspelet i Franska öppna mästerskapen. På kvällen åkte vi in till Roseniuskyrkan. Då var årsmötet alltid i Stockholm. Feststämning trots – eller tack vare – ett par långa inledande predikningar.

På lördagskvällen efter många gånger långa och intensiva årsmötesförhandlingar (när jag var lite äldre var jag föreningsombud respektive provinsombud) kom ”samkvämet” på Nalen. God mat, sång, missionsinformation och möten med kära vänner när mörkret sakta sänkte sig. Sommarnatt i Stockholm är svårslaget!

I Ängelholm väntar nu för min del att jag ska delta i styrelsesammanträde nu på förmiddagen, sköta bildvisning under kvällens missionsinformation, visa dokument och presentera verksamhetsplan på storskärm på årsmötet, samla intryck och information och bilder till en artikel i Till Liv.

Och god förkunnelse, inspirerande information, konstruktiva förhandlingar och goda möten hoppas jag.

/Stefan

1 reaktion till “Mot Ängelholm! ÅK-1”

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved