Mot Indien

Nu har jag packat ner Panjabisuits, Sari, Djungelvrål, Solkräm, Ahlgrens bilar, pannlampa, min Engelska bibel och lite annat smått och gott. Känns jätteroligt att än en gång styra kosan mot Indien. Det var tre år sedan sist jag var där så det ska bli otroligt roligt att få träffa vännerna där igen och umgås med barnen på Bethesda barnhem. Jag och min kära storebror Janne åker från Umeå ikväll för att övernatta i Stockholm. Imorgon bitti möter vi Jonnny Bjuremo på Arlanda och åker vidare tillsammans. Så åker vi till Bryssel där vi har bestämt träff med Karin G Ekström. Nästa stop blir Mumbai där vi övernattar en natt och hämtar upp Qes Dawit som kommer ända från Etiopien. Sista biten mot Vishakpartnam åker hela delegationen tillsammans. Där kommer Mose och Shalem att möta upp oss med blomsterkransar och en taxi som ska ta oss vidare mot metropolen Tuni där allt ska hända, eller rättare sagt i Tuni med omnejd.

Fint att vi i ELM kan få göra denna resa tillsammans med Scriptura och det känns som ett härligt gäng att få vara med i två och en halv vecka. På programmet står församlingsbesök,  pastorskonferens, kvinnokonferens och barn- och ungdomskonferens. Säkert en hel massa annat trevligt också däremellan. 🙂

Särskilt uppmuntrande just nu är att få känna att ni, våra vänner, både står med oss och bak oss och att ni bär oss i bön. Idag under gudstjänsten här i Umeå fick vi speciell förbön och jag har idag fått flera sms och hälsningar från goa människor bland er som ber och uppmuntrar oss. Wandanamolo! = Tack! 🙂

”Se jag sänder en ängel framför dig, och han ska bevara dig på vägen och föra dig till den plats som jag har förberett” (2 Mos 23:20)

Vi ska försöka blogga så mycket som vi orkar mellan alla trevliga programpunkter och de goda Indiska måltiderna som tillagas av Moses fru (hon är verkligen en mästerkock) Mmmmmums!

Vi hörs snart igen vänner!

//Rakel

3 reaktioner till “Mot Indien”

  1. Vi vill gärna läsa Era bloggar och skall varje dag försöka komma ihåg Er alla i våra förböner! I går, i Kapellet i Kristianstad, blev vi påminda om er missionsresa och många följer Er!
    Ni är ju ett härligt gäng som reser, kända av Herren! Det står i Sakarja ”Herren har omsorg om sin hjord, De är ädelstenar i hans krona!”

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved