Ny på jobbet

Idag tillträder jag tjänsten som missionsföreståndare i Evangelisk Luthersk Mission – Bibeltrogna Vänner. Jag hade tänkt skriva ett långt och inspirerande blogginlägg – för att liksom slå an tonen. Men ibland kommer inte orden… Så kanske lite senare. Idag eller längre fram i veckan.

Idag läser jag Psaltaren 25. Den börjar: Till dig, Herre, lyfter jag min själ. Min Gud, på dig förtröstar jag.

/Erik

2 reaktioner till “Ny på jobbet”

  1. Jag önskar dig Guds välsignelse i din nya uppgift för Guds rike.

    ”Men vi tackar Gud, som alltid för oss fram i Kristi segertåg och genom oss överallt sprider sin kunskaps väldoft.” 2 Kor. 2:14

    Med stor förväntan ser jag fram emot dina blogginlägg.

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved