Nyheter

28

nov 2019

ELM och BV Förlag har i årtionden gett ut riktigt bra böcker med en tydlig luthersk profil samt tidningar för barn och vuxna. Barntidningen Droppen har kommit ut i sjuttio år (tidigare med namnet ”Luthersk barntidning”) och nu är redaktörerna Inese P Johansson och Henny Johansson intervjuade i tidningen Dagen.

I intervjun berättar de om varför tidningen behövs och hur de hämtar inspiration från vardagen i arbetet med berättelserna. Tidningen är en utmärkt julklapp till en barnfamilj och du tecknar enkelt prenumeration via informationen på hemsidan: prenumerera.

BV Förlag gav 2018 ut trösteboken ”Det enda som bär dig” av Emelie Fjertorp. Boken har fått ett fantastiskt mottagande och har redan tryckts  i en andra upplaga. Emelie intervjuas i tidningen Dagen och du kan läsa intervjun på Dagens hemsida.

Boken är en följeslagare genom depression och andra svårigheter i livet. I texterna och dikterna ges hjälp av söka Gud i livets prövningar. Beställ den på BV Förlags hemsida och ge bort den i julklapp!

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved