Och ett livstecken till…

Och ett livstecken till…

Någon kanske undrar vad jag, Kerstin, hittar på nu när jag inte längre är ELM-missionär. Befogat! Jag ska villigt erkänna att de senaste två veckorna har jag nog undrat själv också men å andra sidan känt mig lite fri eftersom jag bara är deltidsanställd.

Jag var förra helgen på Atemo, arbetade lite med bokföring, kollade kassan som jag har ansvar för, och installerade mig i ”mitt hus”. Sedan har jag varit här på Chesinende och framför allt varit på skolan. Jag har några lektioner kemi per vecka med avgångsklassen. De börjar examen den 21 oktober. Be gärna för dem att de ska få ha frid och kunna fokusera väl på skrivningarna! Igår tog jag en bil till service och idag har jag förberett för en lektion jag ska ha imorgon. Det är en kör som samtidigt är en grupp av par som försöker uppmuntra och hjälpa varandra i kristenlivet. Det ämne jag fått är Upendo – Kärlek- och de sa till mig att jag ska fokusera på kärlek mellan makar och mellan föräldrar och barn! Be för det, inte helt enkelt!

Resan är egentligen ett studiebesök från några församlingar i Saino pastorat. Vi ska besöka en församling i kisiiområdet som heter Getangwa. Återresa blir det på söndag! Allt om Gud vill!

Kerstin

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved