Och så blev det förlängning…

Och så blev det förlängning…

Hejhej!

Redan igår onsdag meddelade presidenten att det nationella nödläget och karantänen i Peru förlängs ytterligare två veckor, till och med 26 april. Det var helt väntat men känns förstås ändå lite segt… Vi har gjort 3,5 vecka och har nu alltså (minst) 2,5 vecka kvar i denna märkliga tillvaro.

ELMs ledning har haft kontakt med svenska ambassaden och det var gott att få höra att säkerhetsläget i Peru bedöms som bra just nu och att de flesta andra bosatta svenskar har valt att stanna i landet. Så även vi, tills vidare!

Nu har vi en annorlunda påsk framför oss. Även om vi inte kan träffas och fira tillsammans, vilket är väldigt tråkigt, så är påskens evangelium likväl sant och verkligt!

Vi kommer att fira hemifrån genom att lyssna på gudstjänster från Sverige, gudstjänster härifrån kyrkan i Chiclayo och en viss online-gemenskap med de norska missionärer. För barnen finns online-söndagsskola med en norsk missionär, och vi kommer också följa Sofia Ödmans söndagsskola på barnpedagogen.se.

En glad och välsignad påsk önskar vi er alla!

 

2 reaktioner till “Och så blev det förlängning…”

  1. Tack för er blogg!
    Härlig bild på järnvägen på golvet och en glimt från er bostad.
    Allas vår vardag är så mycket mer digitalt än för bara några veckor. Märklig tid vi lever i.
    Men Gud har kontrollen.
    Gunnel

  2. Hej på er! Vill önska er en GLAD påsk mitt i allt. Det är en annorlunda påsk här i Sverige också. Ber att ni ska få känna trygghet i Herren, att han bär er varje dag. Lyssna på Ola Heden ”Allting i din hand”. Kram

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved