OK, det blev ett inlägg till – fjärde jubileumsdagen, del 5

OK, det blev ett inlägg till – fjärde jubileumsdagen, del 5

Ordförande Arne sa direkt efter gudstjänsten: ”Ajdå, nu glömde jag ändå tacka för kollekterna.” Jag sa att han kunde göra det på sin blogg…

…men jag framför hans tack här istället: Tack alla ni som gav kollekt under jubileet!

Är det fler som vill gratulera 100-åringen så sätt in en gåva markerad ”Grattis till 100 år” på Plusgiro: 5 58 43-7 eller Bankgiro: 476-1144.

Många härliga grattishälsningar framfördes under helgen. Kyrkliga Förbundets representant Gunnar Andersson skriver såhär på sin blogg:

”Det är förunderligt att tänka på vad ELM-BV fått betyda under de gångna åren. Arbetet har varit omfattande i Sverige men inte minst har det burit stor frukt i missionsländerna, Eritrea, Etiopien, Kenya och Peru. Genom att sända ut missionärer med Guds levande ord, med evangeliet om Jesus, har den helige Ande fått lägga stora skaror till Kyrkan. Mina tankar går till orden i Uppenbarelseboken 7:9: Därefter såg jag, och se: en stor skara som ingen kunde räkna, av alla folkslag och stammar och länder och språk. De stod inför tronen och inför Lammet, klädda i vita kläder och med palmblad i händerna. [—] ELM-BV är i det närmaste unik som missionsorganisation i Sverige. Då tänker jag på att de sänder ut missionärer utifrån en stabil biblisk grund och bekännelse.”

Läs inlägget i sin helhet här.

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved