Move – volontär

Bär du på en längtan att få resa utomlands för att träffa nya människor och kulturer, att få utvecklas som människa och växa i ditt lärjungaskap samt att få dela med dig av Guds kärlek både i ord och handling. Är du nyfiken på vad kristen mission är och längtar efter att få göra en insats? Har du passerat 18 årsgränsen och är beredd att få lite nya perspektiv i livet? Då ska du inte tveka – Let´s move!

Move är en satsning för ungdomar och mission, och drivs av ELM (Evangelisk Luthersk Mission) och ELU (Evangelisk Luthersk Mission – Ungdom). Följ med på en Move-resa, dvs en gruppresa till ett av våra missionsländer eller res ut som Move-volontär till ett av våra missionsländer.

Move önskar vara ett attraktivt alternativ för ungdomar i Sverige som vill komma ut i världen för att få uppleva vad mission är. Vår målsättning är att bidra till att ungdomar med frimodighet och glädje ska gå ut i världen för att dela med sig av sin tro, sitt liv, sin tid och sina ägodelar. Vi hoppas att du är en av dem som ska få uppleva välsignelsen i att göra detta.
Läs mer om Move på deras hemsida – www.lets-move.nu.

© 2021 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved