Onsdag i Chiclayo!

Onsdag i Chiclayo!

Han som kom nerHej alla som läser! I veckan var det lite svårt att komma på vad jag skulle skriva. Det har ju liksom börjat bli vardag här. Dessutom har jag haft ganska mycket att göra med skolan för Smetanas. Jag har tagit mig lite extra tid till att planera Filips lektioner och lagt ner måånga timmar på att läsa in mig på Adams matte. Matten för årskurs 9 är inte att leka med, imorse kl.7 träffades jag och Annis (deras mamma) för att tillsammans komma framåt där jag kört fast.  Nästa vecka blir det nationella prov i matte, det blir så skönt när de är över. Ändå ska jag verkligen inte klaga, livet som volontär är jättehärligt. Vissa veckor blir det lite mycket, men vi är liksom alltid fria att lägga upp allt som vi vill.

20160323_095342
Adam som jobbar på med algebran.

Men vad är det egentligen som hänt i veckan? Jo, Janne kom och predikade hos oss i Las Brisas i söndags, det var jättetrevligt. Då känner man sig som hemma. Jag kommer ihåg att det var en väldigt speciell känsla när jag just kommit hit att se Janne, som varit min konfirmationspräst i Sverige, predika på spanska, lag och evangelium. Men nu har jag vant mig. Förutom det är det härligt att det börjar bli lite kyligare, de senaste veckorna har varit riiiktigt varma. Och i måndags blev det tacofest och Mockingjay (film) med Cornelia, Annis och Adam. Hör nedanför är en bild av oss ledare för tonårsgruppen i San Antonio när vi for till stan en dag.

Vi som är ledare för Tonårsgruppen i San Antonio. Dennis, Lesli, Miriam och jag.
Vi som är ledare för Tonårsgruppen i San Antonio. Dennis, Lesli, Miriam och jag.

Glad Påsk! Han som kom ner https://www.youtube.com/watch?v=u7R0HJIJ7sA

/Ida, Peru

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved