Peru – hejdå Arequipa

Peru – hejdå Arequipa

Hej allihopa! Idag var sista dagen i skolan här i Arequipa och imorgon flyger jag och Thea till Piura. Vi har sagt hejdå till våra lärare och haft en härlig avslutning. På söndag firas nämligen Perus självständighet så idag fick vi en förmiddag innehållande berättandet av Perus historia, nationalsång och matlagning.

Paret jag bor med berättar om inkariket
Theas version av ”Causa rellena”

Jag känner mig redo att åka vidare! Spanskan går helt okej. Jag har lärt mig så mycket och förstår en hel del, men jag är lite seg med att prata. Men jag är övertygad om att det lossnar snart! Jag kommer fortsätta plugga språk även i Piura.

Nu är det dags för sista fotbollsmatchen och ikväll blir det pasta och sällskapsspel.

Anna Nord, volontär 

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved