Peru – landat i Lima

Peru – landat i Lima

Hej allihopa!

Igår kväll landade vi i Lima (lokal tid ca 18:30, svensk tid ca 01:30).  Alla väskor kom fram, vilket inte alltid är helt självklart. Trafiken på vägen till gästhemmet där vi sover var k a o s. Ordning och reda som jag känner till det existerar inte, men det var ändå charmigt på något sätt. Klockan nio på kvällen (fyra på morgonen i Sverige) la jag mig och sov gott i drygt nio timmar.

Morgonbönen lästes ur en bok på spanska och jag förstod en del. Bland annat att tänka på Gud under dagen och rikta fokus mot Honom. Att söka Honom är särskilt viktigt för mig nu när jag ska lära mig leva i ett nytt land.

Nu har vi två dagar här innan det bär av till Arequipa för spanskastudier.

Anna Nord, volontär

 

 

 

2 reaktioner till “Peru – landat i Lima”

  1. Finaste lilla Anna… Skönt att du har landat tryggt Vi är med dig varje steg på vägen, precis som Gud. Kramar från Göteborg och ”svärmor”

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved