Peru – lite upp och ner

Peru – lite upp och ner

Hej allihopa! Nu har jag varit igång igen i några veckor med arbetet i kyrkan. Det har gått lite upp och ner eftersom jag varit sjuk på olika sätt. Det är väl så i ett klimat med andra bakterier och virus.

Nu i februari når värmen sin peak och jag är glad att jag kommer åka söderut i två veckor tillsammans med mina föräldrar. Vi ska bland annat besöka Cusco, Amazonas och Huanchaco. Inför att åka ut i djungeln (igen) googlade jag och såg att det är hög risk att drabbas av gula febern där. Av någon anledning fick alla andra det vaccinet inför att de åkte hit, men min doktor gav det inte till mig. Men med hjälp av vänner från kyrkan tog jag mig till ett sjukhus här i Piura och fick en gratis vaccination. Har dessutom fått malariatabletter av en vän som annars inte skulle komma till användning. Det är mycket att tänka på inför att resa i ett annat land. Men jag och mina föräldrar ser verkligen fram emot deras vistelse här!

Vi hörs när jag är tillbaka från semester nummer 2.

Anna Nord, volontär

 

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved