Peru – mitt nya hem

Peru – mitt nya hem

Hej allihopa!

Precis när flyget landade i Piura i lördagskväll så spelades låten King of my heart i mina öron. Frasen som ljöd om och om igen var You are good, good. Det var precis det jag upplevde då, och upplever genom hela den här resan. Hur min Gud är så otroligt god mot mig. Han har löst allt på sitt sätt.

Tiden i Arequipa var helt underbar. Kunde inte ha fått en bättre början. Lägenheten jag kommer bo i här i Piura är så fin och tanken på att detta är mitt hem de kommande månaderna gör mig pirrig i magen. Egentligen är jag inte så äventyrlig av mig, men Gud visar mig verkligen hur jag kan slappna av och njuta av livet här.

Det är fantastiskt att få lära känna nya människor och andra sidor av mig själv.  Men det är ännu mer fantastiskt att få lära känna min Herre och Kung.

Anna Nord, volontär

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved