Peru – möte med leguaner

Peru – möte med leguaner

Hej allihopa! Tiden flyger förbi och det är redan söndag igen… I veckan passerade jag tvåmånaders-strecket. Det är otroligt skönt att ha kommit in i rutiner och vardag.  Måndagar är jag ledig, tisdag-fredag har jag skola med Thea, lördagar är det ungdomsgrupp och söndag gudstjänst. Några kvällar i veckan övar vi lovsånger. Jag märker hur bra jag mår av att ha en tydlig återkommande plan 😊

Något som börjat hända mer frekvent är möte med nya djur. Under mina springturer är det inte ovanligt att jag stöter på en leguan, och senast i eftermiddag bevittnade jag hur min granne jagade ner en leguan från deras tak. De kan springa fortare än man tror och dessutom hoppa rätt högt!

En av alla leguaner

Nu har vi gått in i första vårmånaden här så det väntar ännu varmare väder. Men jag är positiv! Det ska bli skönt att slippa den mörka vintern i Sverige, även om det blir konstigt att fira jul och nyår i shorts. 😁

Nu ska jag sova och njuta av min ledighet imorgon!

Anna Nord, volontär

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved