Peru – sista månaderna

Peru – sista månaderna

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaka efter en välbehövlig resa. Fick tanka energi, inspiration och glädje tillsammans med mina föräldrar. Så nu har jag nya krafter inför de sista månaderna här i Peru innan det är dags att åka till Sverige. Som vanligt är det huvudsakligen Theas skola som gäller för mig, men även en del på musikfroten. Vår önskan är att ha ett fungerande lovsångsteam innan vi lämnar, så just nu håller jag på att jaga sångare. Imorgon välkomnar vi Rakel Smetana hit till Piura. Hon stannar här en vecka och jag ser väldigt mycket fram emot att få träffa henne igen! Vi har en liten utflykt planerad på måndag.

Idag jobbar jag full dag med skola i 7 timmar och sedan musikövning+ungdomsgrupp. Bjuder på en av mina favoritupplevelser från semestern; en apa from ett rescue-center som absolut inte ville släppa taget om mig.

Anna Nord, volontär

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved