Peru – tack för mig

Peru – tack för mig

Hej allihopa! Det har blivit dags för mitt sista inlägg här på resebloggen. Jag har kommit hem till min familj i Helsingborg och har nu avslutat mitt uppdrag som move-volontär. Till alla er som följt mig i bön under året vill jag säga ett stort TACK! Jag har känt mig buren av alla missionsvänner i Sverige och era böner har gjort skillnad för min upplevelse och uppgift. Det är med stor glädje jag ser tillbaka på året och jag har med mig så många minnen och erfarenheter. Jag bjuder på några av höjdpunkterna.

Färgfestival med kompisarna
Vandring till vattenfallet Gocta
Mys med apor i djungeln
Alla underbara människor jag lärt känna

Nu väntar nya äventyr tillsammans med Jesus!

Anna Nord, fd. volontär

1 reaktion till “Peru – tack för mig”

  1. Tack för alla dina inlägg här på bloggen,!
    Alltid varit trevliga att läsa!

    Välsignad framtid!
    Gunnel

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved