Peru – vardag i Arequipa

Peru – vardag i Arequipa

Hej allihopa! Nu har jag varit här i drygt två veckor och imorgon är halva språkutbildningen klar. Det känns helt otroligt, allt går så fort! Jag kommer sakna vardagen här när jag åker vidare mot Piura. Den goda frukosten, skumpiga bilfärden till skolan, suveräna undervisningen, svettiga entimmes-promenaden hem, intensiva läxläsningen etc. Men jag är övertygad om att jag kommer trivas längre norrut också ☺

I lördags var jag och Thea och åkte zipline. Det var oerhört vackert! En häftig upplevelse.

Jag och Thea påväg till ziplinen
Dalen vi åkte zipline över

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har även testat på frontón, vilket är en peruansk sport som påminner om en blandning mellan tennis och squash. Här i Arequipa finns det banor överallt. Det passar mig bra eftersom jag spelat en del tennis i Sverige.

Väggen som bollen studsar mot
Racket och boll

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag plugga lite till innan det är dags att sova!

Anna Nord, volontär 

1 reaktion till “Peru – vardag i Arequipa”

  1. Hej kära Anna!
    Roligt att kunna följa dig och se och höra om dina upplevelser. Du lever ett spännande liv! Ber för dig och vet att Gud har omsorg om dig.
    Kram från moster 💕

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved