Peru – vidare mot Arequipa

Peru – vidare mot Arequipa

Hej allihopa!

Nu har jag börjat få en någorlunda vanlig dygnsrytm igen, vilket är otroligt skönt! Detta är min första erfarenhet av jetlag och den märks främst av huvudvärken och tröttheten som kommer runt kl 16 och varar tills jag går och lägger mig. Jag blir fortfarande lite konfunderad varje morgon när jag inser att det är lunchtid i Sverige.

Idag lämnar vi Lima och jag är väldigt spänd inför att träffa den peruanska familj som jag ska bo hos de kommande fyra veckorna. Det ska bli härligt att få landa på en plats och veta att jag ska stanna ett tag. Att börja läsa spanska på måndag ser jag mycket fram emot. Jag känner frustration över att inte kunna prata med människorna här. Just nu blandar jag svenska, engelska, tyska och spanska…

Nu är det dags att packa och förbereda oss inför resan.

 

 

 

 

 

 

 

Anna Nord, volontär 

 

 

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved