Peru-resa 2019

Följ med ELM till Peru!

Har du kanske gått och tänkt på att du skulle vilja se missionsarbetet i Peru på nära håll och få uppleva detta fantastiska land? Nu har du chansen! Hösten 2019 gör ELM en gruppresa till norra Peru – och du får följa med!

Vi hoppas genom denna resa kunna se och inspireras av missionsarbetet, lära känna församlingarna, bröderna och systrarna i kyrkan och träffa våra missionärer på plats i Chiclayo och Piura, samt ta del av Perus natur, både strand, hav och berg och dess kultur, tradition och historia. Vi hoppas på god andlig gemenskap i gruppen genom bön, andakt och samtal.

Datum: 23 oktober – 9 november 2019 (datumen kan komma att förändras vid biljettbokning)
Resplan: Utresan går från Kastrup i Danmark till Lima där vi stannar en dag innan vi reser norrut mot Chiclayo där vi under några dagar får besöka församlingar, träffa våra kristna syskon samt ELMs missionärer Hjalmar och Lisa Unosson. Resan går sedan vidare norrut mot Piura där vi ska få se missionsarbetet och studentarbetet, träffa våra missionärer Håkan och Sinnika Ekström, Steffen och Kate Baagø Madsen och volontärerna samt få lära känna våra kristna syskon där. Under resans sista dagar så besöker den vackra och historiska Inkastaden Cajamarca uppe i de peruanska bergen. Därifrån går resan via Chiclayo hem igen till Kastrup. Anmälda resedeltagarna kommer att få en mer detaljerad plan för resan framöver. Resplanen kan komma att förändras om omständigheterna tvingar till detta.

Reseledare: Reseledarna Jan Ulrik och Ann-Charlotte arbetade som ELMs missionärer i Chiclayo år 2014-2018. De har således erfarenhet av att bo och arbeta i Peru och att ta hand om besökare och grupper. De kommer även att hjälpa till att tolka under resan.

Deltagarpris: 19 900 kr. I deltagarpriset ingår internationell flygresa, frukost och en varm måltid per dag, logi och transporter mellan besöksplatserna. Utöver deltagarpriset tillkommer kostnader för vaccinationer, resan till och från avreseorten i hemlandet, mat utöver det som inkluderas i deltagarpriset, reseförsäkring samt fickpengar. (Priset kan komma att förändras vid ändrade flygpriser, skatter, växelkurser eller andra oförutsedda förändringar. Eventuellt överskott tillfaller ELM.)

Anmälan: Sista anmälningsdag är 3 juni. Det är begränsat antal platser så anmäl dig idag! Blir resan full i förtid så kommer resan att stängas för anmälan.
Betalningsvillkor: Så snart du anmält dig får du en bekräftelse att vi mottagit din ansökan. Några veckor senare får du besked om du är antagen till resan samt mer information om betalning av deltagaravgiften. Anmälningsavgiften på 500 kr ska betalas in direkt när du blivit antagen och resterande summa av deltagaravgiften inbetalas en månad innan utresa. Anmälningsavgiften återbetalas om resan skulle bli inställd av researrangören (tex vid för få anmälda), men inte om du som deltagare av någon anledning avbokar resan.

Resevillkor: ELMs resevillkor är i enlighet med den lagstiftning och de riktlinjer som gäller i samband med arrangerande av gruppresor. Detta gäller i första hand resegarantilagen.

Vid frågor: Kontakta Jan Ulrik Smetana, 072-230 22 04, janne.smetana@elmbv.se

Anmälan: Anmälan är stängd. Håll utkik efter fler resor längre fram i tiden.

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved