Piura – gudstjänst och spike ball

Piura – gudstjänst och spike ball

Hej allihopa! Nu har jag bott här i Piura i drygt tre veckor och jag trivs mer och mer för var dag som går. I söndags firade vi en härlig gudstjänst tillsammans och jag upplevde verkligen god gemenskap och familjär atmosfär. Så härligt att människor från olika kulturer, utan att känna varandra så bra, kan ha en sak som för oss samman på ett sådant sätt. Att få lovsjunga vår Herre och Kung, be, skratta, läsa Bibeln, fika och dela livet. 😀

Vi är ett gäng från ungdomsgruppen som spelat spike-ball på söndagseftermiddagar. Det är ett väldigt härligt sätt att umgås på, särskilt när det för tillfället inte är möjligt med djupare samtal. 😊

Spike-ball i parken

Det är inte många hus som har trädgårdar här. Istället finns det en hel del parker, oftast en i varje område. En till grej jag märkt skiljer sig från Sverige är mängden personer som röker. Jag har inte sett en enda fimp på marken och bara enstaka gånger stött på någon rökare.

I eftermiddag är det matte som gäller och ikväll blir det 40-års kalas! 😀

Anna Nord, volontär

2 reaktioner till “Piura – gudstjänst och spike ball”

  1. Tack för blogg inlägg. Roligt att du hittat några att göra något med. De djupare samtalen kommer säkert senare. Trevlig dag Anna!
    Gunnel

  2. Anna, det är så trevligt att läsa dina bloggar! Så mycket du får vara med om, i både smått och stort, och vilken omsorgsfull Far du har som är med dig i allt! Vi fortsätter be för dig!
    Hälsningar till er alla i Peru!

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved