Redaktionsråd på Fridhem (2)

Redaktionsråd på Fridhem (2)

Massor av idéer har kastats upp i luften under Till Livs redaktionsmöte på Fridhem. En del mycket goda, en del mindre bra. Somliga genomförbara, andra fullkomligt orealistiska. Så småningom ska det kokas ner till Till Livnummer under 2014. En grovplanering finns, men nu ska skribenter tillfrågas, artiklar beställas med mera.

Vi har också hunnit med att njuta av samvaron, äta renskav och lukta på surströmming (jo, några smakade också).

För en tidning är redaktionen viktig, men lika – eller ännu mer – viktiga är läsarna. Jag skulle tro att en ganska stor del er som läser denna blogg också läser Till Liv. Vad har du för tankar om tidningen? Förslag på ämnen? Skriv gärna en rad i kommentarsfältet eller via mail.

Och du som inte läser Till Liv: Dags att börja prenumerera!

/ErikJATill Liv

3 reaktioner till “Redaktionsråd på Fridhem (2)”

  1. Något för trasiga människor. De som inte lyckats i livet, men som kanske döljer det. De finns runt omkring oss, säkert oxå i våra föreningar och församlingar; alkoholister, spelmissbrukare, offer för våld i hemmet, de som inte klarar sin ekonomi osv osv. Alltså inte artiklar OM dem, om hur vi ska finnas till för dem, utan FÖR dem…

    1. Instämmer! Alla är vi ju mer eller mindre trasiga. Att vi sen upplever det mer eller mindre tydligt i olika perioder är en annan sak (och förmodligen också en effekt av trasigheten).

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved