Resa 2: Semesterresan (måndag – fredag, vecka 2)

Resa 2: Semesterresan (måndag – fredag, vecka 2)

Semesterresan bjöd på:

Bad i varma källorna i Sodore.

Övernattning i Awash national park. Vi njöt av lugnet och den sköna luften på detta ställe så långt från civilisationen. Strutsar var det ingen brist på men när vi skulle åka på vår safaritur tidigt på tisdag morgon var det desto mer brist på djur.

Två övernattningar i Ziway, där vi även fick träffa Qes Abraham och tog en tur med båt för att titta på flodhästar. En bit ut i sjön fick vi syn på några flodhästhuvuden och fick även bevittna en mycket vacker solnedgång.

Besök vid Langanosjön. Här fick vi en härlig stund på stranden med sol och bad och hög temperatur, vilket ledde till att flera av oss i gruppen brände oss. På natten somnade vi till ljudet av grodor som sjöng i vassen.

Många mil på de etiopiska vägarna där Chippo fick kryssa mellan får, gettor, kor och människor. Men det gick bra även denna gång!

Väl tillbaka i Asella, nöjda men lite trötta efter allt resande, åt vi en festlunch tillsammans med den andra svenska gruppen och några kanadensare som också varit på sportscamp under veckan som gått. Under fortsatta helgen tog vi det lugnt och laddade inför sista veckan på sportscamp.

Magdalena & Tina

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved