Reseförberedelser

Reseförberedelser

Vartannat år möts representanter för ELM-BV, World Prayer Mission League, missionärer på fältet och Chiclayos evangelisk-lutherska kyrka IELCH för överläggningar. Sedan flera månader har ett sådant möte varit planerat till mitten av september.

Ganska mycket har dock hänt för vår, ELM-BVs del, när det gäller arbetet i Peru, sedan detta bestämdes. Missionssekreterare Peter Storgaard har slutat och det har blivit bestämt att missionärsfamiljen Lindström flyttar till Sverige. Men inte desto mindre viktigt att mötas – alla som är involverade i arbetet i norra Peru – för samtal.

Att Peter slutade innebar bland annat att det fallit på min lott att resa till Peru och Chiclayo. I sällskap med ELM Danmarks missionssekreterare Nicolaj Wibe.

Det känns förstås märkligt att resa till Peru. För två år sedan flyttade jag därifrån. Ganska sliten och mycket tacksam. Nu är det mest med glädje jag ser framemot resan, men också lite oro för hur det kommer kännas att vara tillbaka. Jag kommer väl dela med mig en del här på bloggen för den som vill ”följa med”.

Packningen är bara påbörjad. Igår skrev jag ut foton på Maggan och barnen att ha med på resan.

/ErikJA

 

4 reaktioner till “Reseförberedelser”

  1. Så spännande! Jag hoppas och ber att ni ska hitta fortsatta bra vägar för arbetet i Peru! Och att resa och möten med det som var hemma ska gå väl!

  2. Jag kan bara instämma med de som skrivit på din blogg. Herren vare med dig och välsigna din vistelse i Peru.

    ”Alla dagar är han nära
    Han som heter Kraft och Råd.” Lova Herren nr. 500:1

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved