Samband i vardagen?

Samband i vardagen?

I vardagen händer en massa saker som inte går att förklara, och som kanske inte heller behöver förklaras. Men ibland händer flera saker på liknande sätt, så att man börjar ana ett mönster. Och man frågar sej ”Varför?”

Att våra två senaste volontärer i Chiclayo båda har haltat på grund av smärtor i en tå under sina sista veckor här är ett sådant märkligt samband. Elinore i december 2009 och Karin just nu. Kanske frestas man tänka att det kan ju vara en slump. Och jag hade nog tänkt så, om det inte hade varit för att också vår Karins tårkollega Tina för ett par veckor sedan drabbats av tåsmärtor.

Vad är det som gör att mina kollegor får ont i tårna?

/Erik

6 reaktioner till “Samband i vardagen?”

 1. Som jag minns det så har din tå också varit utsatt för lidande… Men det lidandet har ju funnits i 20 år. Så det kanske inte kan räknas in bland dessa tåskador.

 2. Det kanske är för att man ska få ha en konkret känsla av smärta, som man kan förklara mitt i alla andra känslor som finns i ett enda virrvarr vid ett avslut och en förändring 😉

 3. Intressant och märkligt…

  Min första tanke var: de kanske gått runt i samma typ av enkla sandaler, som kanske på sikt frestar fötterna eller nånting sånt…?

  Njae, så enkelt var det kanske inte!

  Hälsa familjen så gott!
  Vi längtar tills vi ses i sommar!!!

  Ps. Firade Majas ettårs dag igår. (hon fyller på onsdag!)
  Kändes speciellt, och roligt att tillsammans med familjen
  få glädjas åt vår fina dotter och tacka Gud för henne…

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved