Samtal i Köpenhamn

Samtal i Köpenhamn

Det finns goda förbindelser från Hjälmsjö (min del av Örkelljunga) och min huvudstad Stockholm. Med buss och tåg kan jag ganska snabbt komma till Stockholm.

Men min närmaste huvudstad är faktiskt Köpenhamn. Från Hjälmsjö till København Hovedbanegård tar det bara två timmar via Hässleholm.

Idag gjorde jag den resan för att tillsammans med ELMBVs missionssekreterare träffa två ledare och medarbetare i vår danska systerorganisation ELM Danmark. Under några timmar satt vi och samtalade om våra gemensamma visioner och samarbetet vi har omkring vårt utlandsarbete. Rent konkret blev det mycket tal om norra Peru där vi har utsända missionärer både från Sverige och från Danmark.

Det är gott att få stå tillsammans med andra i arbetet för Guds rike, och jag hoppas på gott samarbete mellan ELM i Sverige och Danmark även i framtiden!

/ErikJA

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved