”Sista kvällen med gänget”

”Sista kvällen med gänget”

Nu har vi precis kommit tillbaka från det finaste hotellet jag varit på (eller iaf med den bästa poolen, verkligen ett semesterparadis. Vi har mest slappat och missionärerna hade ett möte -men vi pratade såklart om livet i Peru nästan hela tiden. Det blev lite extra speciellt denna gång eftersom Kate och steffen och fam. Smetana åker till Skandinavien några månader, Fam. Ambrosens åker hem till Damark ”för gott” i November och vi volontärer också lämnar Peru nu i juni, juli. Med på dagarna var också Helene som är missionssekreterare från Danmark.

 

Till morgonandakten sa Filip Ambrosen att vi har så mcyket att vara tacksam. Han tog Steffen som exempel (han hade brutit ett finger, eller nåt i den stilen). Han sa att :

 

Filip: Visst har du tänkt på ditt finger idag?

Steffen: Ja flera ggr!

Filip: Och vi hur många gånger är vi [vände sig mot alla oss andra] tacksamma för att våra fingrar fungerar?

 

Det hela var ganska komiskt! Sedan avslutade Filip med att säga att när han tackade Gud för saker blev han också gladare.

 

Ps 148

/Ida Gustafsson, Movevolontär Peru

 

2 reaktioner till “”Sista kvällen med gänget””

  1. Alltid dubbelt med avsked. Man lämnar något/någon men något annat/nytt väntar. Tack Ida för din stora insats så här långt. Välsignelse även över sista tiden.

  2. Tack, Ida, för alla dina intressanta bloggar! Tack för att Du varit volontär i Peru det här läsåret! Herren välsigne Dej o bevare Dej i sin ”nåd o sanning”, Ps 25 v 10, o ”lede Dej på rätta vägar för sitt namns skull”, Ps 23 v 3!
    Med vänlig hälsning,
    John-Erik Ekström

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved