Sista uppvärmningen – första jubileumsdagen, del 5

Sista uppvärmningen – första jubileumsdagen, del 5

Inför ELM:s årsmöte brukar också BV-förlag ha sin bolagsstämma. Så också i år. Aktieägarna – eller åtminstone en del av dem – har slutit upp på Grändens bokhörna.Jag är inte ägare, men fick vara med för att lyssna och lära. Det är den första bolagsstämma jag varit på – och jag tycker stämningen är god. Passar bra som en sista uppvärmning inför jubileet.

1 reaktion till “Sista uppvärmningen – första jubileumsdagen, del 5”

  1. Här skulle jag velat vara med! Först tänkte jag skylla på avståndet, men sedan såg jag att ordf Daniel övervunnit detta hinder. Inte illa! All välsignelse över förlagets verksamhet!

    Mattias

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved