Ska jag fortsätta blogga?

Ska jag fortsätta blogga?

Sedan augusti 2006 har jag skrivit på bloggen. Kanske runt hundra inlägg. En del bra, andra mindre läsvärda. Nu är frågan: Ska jag fortsätta?

Internet är fyllt av bloggar. Många betydligt bättre än min. Och många uppdateras också oftare. Samtidigt har jag kanske en inriktning som intresserar några. När jag började hade jag ambitionen att rotera på följande fem ämnen: Missionskunskap, Kulturförståelse, Omvärldskunskap, Att vara missionär och Allmänt (dvs allt som inte passade i de andra fyra). När jag snabbt tittar tillbaka på årets tolv inlägg så kan nog de flesta sorteras in under ämnena, och det finns något inlägg för varje kategori.

Men nu är frågan inför framtiden: Ska jag fortsätta blogga? Och om vad? Jag lägger inte så mycket tid på bloggen – så den hotar inte mitt övriga arbete. Men lite tid tar det och ibland blir jag trött på att ”producera text”. Och om jag ska fortsätta – vad ska jag skriva om?

Jag ställer inte frågorna bara rakt ut i luften, utan till Dej som tittar in på bloggen då och då. På ELM:s nya hemsida (som inte är så väldigt ny längre – men fortfarande lika snygg) finns det möjlighet att kommentera blogginlägg. Gör det denna gång – och då inte bara ”Bra skrivet!” eller ”Tråkigt inlägg”.

Nä, utmana mej, uppmuntra mej, provocera mej och föreslå vad som ska finnas i bloggen framöver. (Om du inte vill skriva i kommentarsfältet så mejla mig.)

/Erik

>

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved