Slutet på solsemestern

Slutet på solsemestern

 

Fredag den 14 juli
Idag lämnade vi solsemestern. Vi vaknade och åt en go frulle i vårt lilla palmparadis. lyxvyn inne på hotellets innegård är något annat än Chiclayos gator. Efter frullen var detoch sedan begav vi oss till den fina stranden för utnyttja de sista soltimmarna. Precis som tidigare dygn låg vi där och stektes i den 30 gradiga solen. Vissa tog ett sista dopp i det ljusblå vattnet, andra jobbade på brännan.

Tillskillnad från de tidigare semesterdagarna har vi nu vilat ut på riktigt, känns det som. På andra ställen har vi gjort aktiviteter som kanske inte är så mentalt utmanande som missionen, men som ändå är ansträngande rent fysiskt. Att vandra i berg, djungel och surfa är gött, men det vilas ej ut på samma sätt som det görs på stranden.

Efter vårt sista stek drog vi o käkade. Billig, go, och najs pasta avnjöts vid sidan om resans återkommande huvudbit, den goe, fine, kycklingen. Jag har nog aldrig ätit så här mycket kyckling i hela mitt liv, och det är lika mums varje gång.

Innan vi lämnade för gott drog grabbarna på en galen fyrhjulingstur. Jag, Kim, Wille, Henning och Benna, alla åkandes på varsitt fordon längs stranden.
Vissa körde lugnt, andra sladdade i cirklar. Det var galet najs, och speciellt för mig, en Lundastadspåg, som alltid åker tåg och buss, som inte äger ett enda fordon och som inte har körkort. Jag upplevde en frihet, äntligen hade jag tillåtelse att köra något.

Dagen avrundades genom två bussturer. Det första stoppet var i Piura där Stephen (den danske missionären) gav oss de goaste hamburgarna ever (max hamburgare kan slänga sig i väggen). Den andra stoppet var hemma i Chiclayo igen. Gött o vara himma!

Stay blessed kära läsare! Emilio signing out.

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved