Snart årskonferens

Snart årskonferens

Sitter på kontoret och förbereder en del inför ELMs årskonferens som börjar på torsdagskväll i Umeå, och sedan fortsätter på Missionsgården Fridhem (Vännäs) fredag till söndag. Den lokala planeringsgruppen har gjort ett jättejobb med alla förberedelser och verkar ha läget under kontroll. Snett över korridoren från mitt kontor sitter organisationssekreterare Andreas Johansson och förbereder inför årsmötesförhandlingarna på lördagen. Och på olika håll i Sverige och Norge förbereds det som ska presenteras, predikas och undervisas under årskonferensen.

Förra året missade jag årsmötet på grund av sjukdom, så i år ser jag mycket fram emot att möta missionsvänner från norr och söder och gäster från Afrika och Sydamerika. Gemenskapen är viktig och att få mötas ansikte mot ansikte, och inte bara via blogg, Skype, mail och så vidare.

I anslutning till konferens ska också ELMs styrelse ha två sammanträden (före och efter), och BV-förlag ska hålla bolagsstämma.

Jag hoppas kunna blogga ganska flitigt under helgen – för att de som vill ska kunna följa årskonferensen även om man inte haft möjlighet att resa till Umeå/Vännäs. Be gärna för konferensen, både innan och under.

/ErikJA

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved