Snart bär det av till Peru

Snart bär det av till Peru

Hej allihopa!

Hanna Nilsson heter jag och det är jag som fått äran att åka ut som volontär till Peru. För er som inte känner mig är jag född och uppvuxen i Eket, Skåne. Mina år efter student har bestått av jobb på olika skolor och förskolor. Det senaste halvåret spenderade jag på LMHs bibellinje i Hilleröd, Danmark och nu ska jag få spendera de kommande 9 månaderna i Peru som volontär. Det ska verkligen bli så spännande! Jag ser fram emot att få ta del av en ny kultur, att fö möta massor av nya människor och att få vara ett redskap av Gud.

Nu innan resan ska jag erkänna att jag har varit lite nervös. Ibland har jag lätt till att oroa mig, någon gång kanske lite för mycket. Att inte veta hur allt kommer bli eller vad som komma skall känns ibland skrämmande. Då är det skönt att bli påmind om att Gud har kontrollen, alltid, och att hos Honom får vi frid och vila! Jesaja 41:10 “var inte rädd, jag är med dig. Ängslas inte, jag är din Gud. Jag ger dig styrka och hjälper dig, stöder och räddar dig med min hand.”

På onsdag bär det alltså av mot Peru tillsammans med Lousie Hvass (min danska volontärskollega) och Olof och Benedikte Nilsson (korttidsmissionärer). Be gärna för att resan ska gå bra!

Vi hörs, nästa gång i Peru! 

 

Hanna Nilsson

2 reaktioner till “Snart bär det av till Peru”

  1. Hej Hanna!
    Hoppas resan gått bra och att du kommit väl fram till Peru.
    Du finns i våra tankar o böner.
    Hälsa Olof o Benne att vi tänker o ber även för dem.
    Kram från oss

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved