Jul

På julafton fick jag ta del av tre julfiranden! Först var jag med på min familjs via skype, sedan fick jag fira en underbart svensk jul med Smetanas (vi hade till och med julmust). Till sist var jag med ungdomarna i kyrka och den danska volontären, Lärke från kl.22 fram till samma tid dagen därpå (i Peru äter man julmiddag kl. 00.00). Den 25:e åkte vi till en ”älv”, det var riktigt varmt i luften och i vattnet.

Libre, libre, mi espiritu es libre, libre en  Cristo Jesús. Para adorarle, para abararle, libre en christo Jesus.

Limpio, limpio, mi corazon es limpio, limpio en Christo Jesús. Para adorarle, para abararle, limpio en christo Jesus

Fri, fri, min ande är fri, fri i Kristus Jesus. För att tillbe honom, för att lovsjunga honom, fri i Kristus Jesus.

Rent, rent, mitt hjärta är rent, rent i Kristus Jesus. För att tillbe honom, för att lovsjunga honom, rent i Kristus Jesus.

Psalmboken här i Chiclayo.
Psalmboken här i Chiclayo.

/Ida, Movevolontär i Peru

1 reaktion till “Jul”

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved