Stanna upp – tänk efter!

Stanna upp – tänk efter!

Fridhems sommarläger pågår. Med temat ”Stanna upp – tänkt efter”.  Ja, pågår? Just i skrivande stund är aktiviteten ganska låg. Klockan närmar sig midnatt. Också i Västerbotten sänker sig mörkret. Några ungdomar spelar ett sällskapsspel i matsalen. Några andra har samlats runt pianot och sjunger. Deltagarna i kvällens missionslopp står antagligen i duschen och resten av deltagarna sover kanske.

Men det är härligt att vara på läger. Att få lyssna till biblisk undervisning, att få sjunga tillsammans. De många samtalen kring matborden, ute på gården eller någon annanstans. Idag var det kvällsmöte med predikantvälsignelse, predikan och missionsinformation. Mattias Brandt och Elias Eliasson är sedan några rep något år ELM-predikanter, men vi har inte fått till det med predikantvälsignelse tidigare för dem. En fin stund och det är fantastiskt att Herren kallar nya unga män i förkunnaruppdraget. För ett par veckor sedan vid ELM Syds sommarmöte fick vi vara med och be för tre andra nya predikanter!

Som sagt läger är härligt. Samtidigt har dagarna här för min del också präglats av att jag behövt arbeta en del med sådant som händer akut eller halvakut i våra yttre missionsländer. Men när missionssekreterarna har välförtjänt semester får jag försöka hjälpa till med lite av varje.

I går kväll blev det en stunds volleyboll nedanför Fridhem

Trevlig fortsättning på sommaren!

/ErikJA

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved