Stöd i nöd-pengar kommer fram – del 2

Stöd i nöd-pengar kommer fram – del 2

Kära missionsvänner,

I december, innan jul, gjordes ännu en satsning i Peru med hjälp av pengarna som samlades in under kampanjen STÖD I NÖD förra året. Matpaket har delats ut och kommit ca 200 familjer/hushåll till del, i både Chiclayo och i Piura, precis som i oktober då en första satsning gjordes. Den kan du läsa om i detta blogginlägg: https://www.elmbv.se/stod-i-nod-pengarna-kommer-fram/.

Vi är särskilt glada och tacksamma över att se hur kyrkan i Chiclayo (IELCH), genom t ex denna satsning, tar ett fortsatt ansvar och visar ett engagemang för församlingen i Piura, då ELM tyvärr inte har några missionärer på plats och församlingen saknar nationell ledare. Här är några bilder från när matpaketen delades ut i Piura:

 

 

 

Det finns fortfarande insamlade medel kvar i Stöd-i-nöd-kassan för Peru, de kommer användas framöver och jag återkommer med rapport här på bloggen då.

Den lutherska kyrkan i Chiclayo (IELCH) skickar sina varmaste tack till alla er som bett och gett och önskar välsignelse över alla er missionsvänner som gjort denna satsning möjlig!

Nedan finns ett par korta videos och bilder att ta del av från arbete med att dela ut matpaket.

Utdelning i Las Brisas:

Utdelning till boende i Cerropón:

Las Lomas:

      

San Antonio:

 

Luya:

 

/Er utsända Lisa Unosson (som just nu är i Sverige)

 

 

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved