Tack för att ni kom!

Tack för att ni kom!

Nu är det ett tag sedan movegänget åkte hem. Sista helgen hade vi ett mycket lyckat läger tillsammans med ca 35 ungdomar, mycket god undervisning, och lekar på stranden i Pimentel. Timoteo talade om vinträdet och grenarna, om våran nära relation med Jesus. Pastor Pepe undervisade om hur vi ska se på oss själva och våra livsuppgifter. Du är skapad till Guds avbild! Ha drömmar om ditt liv, men låt Gud leda så att du får bli till välsignelse för andra.  Nya kontakter och möten skedde mellan ungdomar i kyrkan och med våra svenska ungdomar. Till lägret kom också ungdomar som inte går i kyrkan.

Sedan blev det dags för avsked i San Antonio, det blev förbön och även kramar och en del tårar. Alla i kyrkorna var väldigt glada och uppmuntrade av besöket. Ungdomarna kom med en inspirerande glädje och uppmuntran som gjorde intryck. Deras sång och vittnesbörd gjorde det också. Man framförde från IELCH ett tack att de kom, att ungdomarna tog av sin tid och (som några) sina egna pengar för denna missionsresa. Det är ett fint vittnesbörd i sig.

Även vi som familj tyckte det var väldigt välsignat och roligt att ungdomarna kom. De tog hand om Adam, Cornelia, Filip och Ella så bra! Jag kan erkänna att de fick lite mera hemlängtan efter att de åkt. Att få prata om och bli hörd i sådant som är intressant och förstådd, på sitt eget språk, det är skönt!

Gud välsigne er alltid, Kim, Emil, Ebba, Filippa, Wilma, Henning, Sara, William, Benjamin!

Tack för att ni kom!                            /Familjen Smetana genom Janne

 

1 reaktion till “Tack för att ni kom!”

  1. Tack Janne och alla er missionärer som tog så väl hand om movegruppen! Gott att resan blev så välsignade för alla parter. Gud är god!

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved