Tillbaka på kontoret

Tillbaka på kontoret

Efter en härlig sommarledighet sätter jag nyckln i dörren till kontoret och vrider om. Inga överraskningar väntar. En rödförlängningssladd och ett par högtaalre vittnar om att det sista vi gjorde innan jag tog ledigt var att köra saker från missionstältet på ELMs Syds sommarmöte i Önnestad tillbaka till Strandhem. Och så några fakturor att attestera som lagts in på skrivbordet.

Sommaren har varit och är varm. Så efter att jag kopplat in datorn så jag vrider på fläkten som står på hyllan snett bakom mig. Luften strömmar behagligt runt i rummet.

Jag skriver en snabb ”att göra”-lista för dagen:

  • Blogg
  • Korr av ny bok
  • Genomgång mailkorg
  • Inför lärorådsmöte imorgon
  • Månadsrapporter juli

Längre än så kommer jag nog inte. I så fall blir det att titta lite mer på de närmaste två månadernas planering. Jag går in i någonslags slutspurt eftersom jag ska lämna min ELM-tjänst vid nyåret, och från oktober bara vara i tjänst en dag i veckan.

Men, nu dags att bocka av första punkten på listan och övergå till nästa.

/ErikJA

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved