Tomt rum, men påväg mot nya äventyr!

Tomt rum, men påväg mot nya äventyr!

Rummet känns alltid lika tomt, och främmande när man har städat det grundligt, men samtidigt fyllt av förväntan! Ett städat rum har, i mitt liv, oftast inneburit att det är något spännande som ska hända. Efter 7 veckor i Kalifornien hos min kusin och hennes fina familj är väskorna allltså återigen packade.

San fransisco 124

Sydamerika är nästa anhalt. Det ska bli så kul att få möta alla familjen Smetana igen, som säkert har samlat på sig en massa mer livserfarenhet och centimetrar sedan sist jag såg dem. Att få lära känna många nya vänner ska också bli roligt! Jag kommer dessutom få börja prata på spanska (en mycket stapplande och bruten sådan). Det ska bli så intressant att komma in i arbetsuppgifterna och se hur vardagslivet i Chiclayo blir.

Att få komma till en församling som jag kan kalla min egen är också något jag ser fram emot jättemycket! Det är så fint varje vecka få samlas med några speciella människor, som visserligen inte är perfekta, men som vill och får vara Jesu vänner i tid och evighet.

Ser nu att inlägget blev en aning överentusiastiskt, men det kan det väl få va! 🙂

Det sanna ljuset, som ger ljus åt alla människor, skulle nu komma in i världen. Han var i världen och världen hade blivit till genom honom, men världen kände honom inte.11 Han kom till det som var hans eget, och hans egna tog inte emot honom. Men åt alla som tog emot honom gav han rätten att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De är inte födda av blod eller av köttets vilja eller av någon mans vilja, utan av Gud.”
 Joh 1:9-13

/Ida Gustafsson

1 reaktion till “Tomt rum, men påväg mot nya äventyr!”

  1. Härligt Ida du är entusiastisk. 🙂 Herren med dig på resan. Der finns många som väntar med spänning på dig i Chiclayo 🙂

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved