Vad är ”Indien”?

Vad är ”Indien”?

Vi sitter och väntar på att komma iväg till barnhemmet. Det ska bli spännande och roligt. Dagen i dag har varit lugn. Det har varit fint att få vila upp sig efter resan. Mer god mat har serverats av våra vänner.
Min frågeställning just nu är vad som skiljer Indien, (de få kvadratkilometer vi kommer att röra oss på i alla fall), från många andra ställen på denna jord som jag sett och upplevt tidigare. Mycket är likt och mycket känner jag igen. Men vad är ”Indien” under allt detta jag tills vidare bara har sett på avstånd. Ser fram emot att komma närmre folket och kulturen.
Blir jag klokare lovar jag att dela med mig…
– Benedikte.

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved