Var god stör – sammanträde pågår

Var god stör – sammanträde pågår

Att vara med på en del sammanträden hör till mitt jobb. Jag lider inte av ett sammanträde då och då. Men just nu är jag inte i ett skov. Eller vad sägs om generalsekreterarmöte med Nordiska Inremissionsrådet (2 dagar), redaktionsrådsmöte med Till Liv inklusive möte med tidningsnämnden och Begrunda (2 dagar), ELM:s läroråd, ELM styrelsens arbetsutskott, ELM-nämnden för Mission i Sverige, samt samtal med Missionsprovinsen? Och så en visionskväll i en lokal missionsföreningen… Allt på två veckor!

Be att Herren ska ge mig vishet och ödmjukhet i alla dessa möten! Och stör gärna, men telfon är svårt att svara i, så använd e-post, Facebook och glada tillrop på byn!

/Erik

2 reaktioner till “Var god stör – sammanträde pågår”

  1. Vi använder ibland ord som kanske inte är så lätta för alla att förstå … När jag var barn körde min far till lokalföreningen med säd som skulle tröskas, jag fick själv cykla dit och köpa olika verktyg eller beslag till gården – och på senare tid har jag handlat virke, mm där. En utmärkt butik – men anordnar man visionskvällar …?
    Du menar säkert den lokala föreningen, alltså ELM-gemenskapen, på orten där du bor!
    Jag önskar dig goda möten! – och är tacksam för din medverkan i Till Livs redaktionsrådsmöte som var före helgen.
    //EvaA

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved