Var ska jag börja?

Var ska jag börja?

Efter en vecka har jag börjat få grepp om mina arbetsuppgifter. Min främsta uppgift detta år är att undervisa/hjälpa de tre äldsta barnen i familjen Smetana. Jag måste säga att jag är imponerad av dem! De jobbar verkligen på, är effektiva och tar knappt någon rast, vilket betyder att de inte behöver ha så väldigt långa dagar heller. I helgen ska jag sätta mig in i de A:s och C:s uppgifter, eftersom de läser på distans har de redan färdiga uppgifter som de ska lämna in. För F som går i fyran kan vi lägga upp undervisningen som vi vill och hans intresse kan få styra, spännande! Det känns väldigt bra att ha Annis (Mamman och erfaren lärare) som handledare och att hon lagt schema och skaffat jättemånga böcker så att det finns en bra grund falla tillbaka mot.

Jag har också hunnit se Las Brisas, det som nu är min hemförsamling. Allt som händer där och Steffen och Kate som är pastorsparet och tagit så väl hand om mig lämnar jag till ett senare inlägg.

Det finns sååå mycket mer att berätta om, särskiljt såhär i början. Jag ska se till att blogga varje vecka och inläggen kommer oftast finns på plats under helgen.

Frid /Ida G.

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved