Vattenkrig och syskonkärlek

Vattenkrig och syskonkärlek

I skolan rullar det på, Adam kämpat på med nationella proven för 9:an, de kommer man inte undan bara för att man flyttar till Peru! Torsdagen avslutade vi med vattenkrig precis utanför skolrummet, som ligger på taket, riktigt kul, och reglerna utarbetades eftersom. Jag tror det var Adam som startade det hela, Filip som blev blötast, jag som också ville vara med och Cornelia som utarbetade reglerna och hade bästa tekniken. Tyvärr har jag inte några bilder…

Jag är en syskonmänniska. Och jag tycker så mycket om att se syskonkärlek, med allt som det innebär, såväl mellan vuxna syskkon och barn. De två sista veckorna har jag spenderat lite mer tid med Ella, 4 år gammal, och oj,oj, oj, hon går i sin mor, fars och systers fotspår och är otroligt konstnärlig. Vi har gjort flera kort, och lekt gömma nyckel med dem. Vi har också hunnit leka med hästarna som Cornelia hade när hon var liten och även Cornelia tog sig tid att vara med, vad kul med en så rolig storasyster!

 

Filip och Ella och Mirjam som kom med på ett hörn denhär tisdagen :)
Filip och Ella och Mirjam som kom med på ett hörn denhär tisdagen 🙂

 

(Och som ni kanske har märkt har jag bytt dag att publicera mina inlägg, jag lägger ut dem mellan måndag och onsdag.)

Guds frid / Ida, Peru

1 reaktion till “Vattenkrig och syskonkärlek”

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved